ÖVRIGT

Valideringar

Vi genomför valideringar på hjullastare, grävmaskin, truck, kran, motorsåg samt röjsåg.

Ta kontakt med oss om du har funderingar runt detta så får vi reda ut om du har rätt förutsättningar för att bli validerad.


Tunga behörigheter

Vi erbjuder körkortspaket C/CE/D för myndigheter och företag.HLR - Hjärt & lungräddning

Ett hjärtstopp kan tyvärr inträffa när som helst och den drabbade blir omedelbart medvetslös och slutar andas. Eftersom hjärnan är extremt känslig för syrebrist så är omedelbar hjälp helt avgörande för att den drabbade ska överleva och slippa bestående hjärnskador. Varje sekund och minut är viktig.

I vår utbildning i Hjärt- och Lungräddning (HLR) får kursdeltagarna kunskaper och träning i HLR samt hur de hanterar en hjärtstartare. Under utbildningen varvas teori och praktiska övningar på övningsdockor och övningshjärtstartare.

Det krävs inga speciella förkunskaper för att deltaga i våra HLR-utbildningar som i huvudsak riktar sig till företag, föreningar och organisationer.Brandövning

En brand har ofta ett snabbt förlopp. Den person som då agerar snabbt och rätt, har bra möjlighet att släcka branden eller åtminstone bromsa brandförloppet tills räddningstjänsten tar vid.

Arbetsmiljöverket har krav och rekommendationer som säger att arbetsgivare är skyldiga att ge sina medarbetare utbildning och förutsättningar för att klara av en brand och att det regelbundet arbetas med brandskydd.

Vår brandutbildning riktar sig till medarbetare på olika företag, myndigheter och organisationer.

Under utbildningen får deltagarna grundläggande teoretisk och praktisk kunskap i brandskydd och utrymning. Hur uppstår en brand? Vilka risker finns i olika miljöer? Hur gör du för att varna, rädda och larma? Efter genomgången kurs finns en högre beredskap inför en eventuell brand eller utrymning.

Vi har stora möjligheter att skräddarsy våra olika utbildningar utefter våra kunders behov och önskemål.


 

Kontakta oss för mer information

    NAMN (obligatoriskt)
    EPOST (obligatoriskt)
    MEDDELANDE