ÖVRIGT

Valideringar

Vi genomför valideringar på hjullastare, grävmaskin, truck och kran.

Ta kontakt med oss om du har funderingar runt detta så får vi reda ut om du har rätt förutsättningar för att bli validerad.HLR - Hjärt & lungräddning

Ett hjärtstopp kan tyvärr inträffa när som helst och den drabbade blir omedelbart medvetslös och slutar andas. Eftersom hjärnan är extremt känslig för syrebrist så är omedelbar hjälp helt avgörande för att den drabbade ska överleva och slippa bestående hjärnskador. Varje sekund och minut är viktig.

I vår utbildning i Hjärt- och Lungräddning (HLR) får kursdeltagarna kunskaper och träning i HLR samt hur de hanterar en hjärtstartare. Under utbildningen varvas teori och praktiska övningar på övningsdockor och övningshjärtstartare.

Det krävs inga speciella förkunskaper för att deltaga i våra HLR-utbildningar som i huvudsak riktar sig till företag, föreningar och organisationer.Brandövning

En brand har ofta ett snabbt förlopp. Den person som då agerar snabbt och rätt, har bra möjlighet att släcka branden eller åtminstone bromsa brandförloppet tills räddningstjänsten tar vid.

Arbetsmiljöverket har krav och rekommendationer som säger att arbetsgivare är skyldiga att ge sina medarbetare utbildning och förutsättningar för att klara av en brand och att det regelbundet arbetas med brandskydd.

Vår brandutbildning riktar sig till medarbetare på olika företag, myndigheter och organisationer.

Under utbildningen får deltagarna grundläggande teoretisk och praktisk kunskap i brandskydd och utrymning. Hur uppstår en brand? Vilka risker finns i olika miljöer? Hur gör du för att varna, rädda och larma? Efter genomgången kurs finns en högre beredskap inför en eventuell brand eller utrymning.

Vi har stora möjligheter att skräddarsy våra olika utbildningar utefter våra kunders behov och önskemål.Miljöekonomisk körning

Visste du att du kan minska bränsleförbrukningen med upp till 20 %, enbart genom att du förändrar ditt beteende bakom ratten?

Utbildningen Miljöekonomisk körning riktar sig till alla de förare av bil, buss eller lastbil som vill köra mer bränslesnålt. Under kursen lär du dig att genom god framförhållning och jämnare körrytm nå din destination på samma tid men med mer bränsle kvar i tanken. Genom att ändra din körstil kan du både spara pengar och värna om miljön.

Utbildningen genomförs under en halvdag och består av både teoretiska avsnitt och praktiska övningsmoment i en virtuell trafikmiljö. Med hjälp av det datorbaserat verktyget Eco2Trainer får kursdeltagarna direkt-feedback och märker omedelbart konkreta besparingsresultat.
Att träna sparsam körning i en virtuell trafikmiljö ger ett lika gott inlärningsresultat som träning i verklig trafikmiljö och utbildningen som sådan har minimal miljöpåverkan.

Efter avslutad utbildning erhåller deltagarna en förarutvecklingsjournal med en sammanställning över sina resultat. De erhåller också ett diplom som bevis på att de genomgått en utbildning i sparsam körning.


 

Kontakta oss för mer information

    .NAMN (obligatoriskt)

    EPOST (obligatoriskt)

    MEDDELANDE