TUNGA TRAFIKSKOLAN Körkort C, E och D.

C - TUNG LASTBIL
Denna utbildning är utformad för att ge dig de färdigheter och kunskaper som krävs för att du ska bli en kompetent och säker förare av tunga fordon. Utbildningen omfattar både teoretisk undervisning och praktisk körning, där du kommer att lära dig allt från körning på olika underlag till lastning, lossning och avancerad fordonskontroll. Våra erfarna instruktörer guidar dig genom hela processen, från teoriprov till det praktiska körprovet, för att säkerställa att du är väl förberedd och känner dig trygg bakom ratten på en tung lastbil.

E - TUNGT SLÄP
Vår Körkort E-utbildning är skräddarsydd för att ge dig de färdigheter och kunskaper du behöver för att säkert och effektivt manövrera ditt fordon med tungt släp. Utbildningen  kombinerar teoretisk undervisning med praktisk körning och du kommer lära dig allt från korrekt koppling av släp till avancerade manövreringstekniker.

D - BUSS
Körkort D kvalificerar dig som bussförare. Denna utbildning är utformad för att ge dig den nödvändiga kompetensen för att säkert och professionellt manövrera stora bussar. Genom en kombination av teoretisk kunskap och praktisk körning kommer du att lära dig allt från passagerarsäkerhet och ruttplanering till avancerade körfärdigheter.

SÖKER DU MER INFORMATON?
Då våra medarbetare allt som oftast är upptagna med utbildningar, är nedanstående formulär en effektiv kontaktväg om du har några frågor. Använd gärna detta i första hand. Vi återkommer sedan till dig. så fort vi har möjlighet.

Det finns även möjlighet att ringa till oss och då kontaktar du Jenny Lindé på 076-798 16 77 eller Jan Björck på 076-798 16 78

Kontakta oss för mer information

    NAMN. (obligatoriskt)

    EPOST (obligatoriskt)

    MEDDELANDE