HALKKÖRNING

På vår moderna anläggning har vi tre olika halkbanor där vi året runt kan erbjuda körning på halt underlag, oavsett om det gäller personbilar, bussar, lastbilar och andra tyngre fordon (upp till 60 ton).

Ute på halkbanan får du kunskap om olika slags risker och hur dessa kan undvikas på bästa sätt. Du får praktiska och teoretiska instruktioner för att du skall kunna hantera många olika situationer, bl.a. häva sladdar och bromsa effektivt. Övning på halkbanan kan helt enkelt rädda liv.

Halkkörning eller ”halkan” är en del av det obligatoriska momentet ”risktvåan” vid körkortsutbildning för personbil men utöver alla de körkortselever som gör sin ”risktvåa” hos oss så har vi även ett brett utbud av risk- och fortbildning för myndigheter, företag och föreningar. Våra olika halkbanor ger oss stora möjligheter att skräddarsy lösningar efter särskilda önskemål.

Tänk på!
Många av dagens moderna bilar är utrustade med ny teknik och säkerhetssystem som gör att gamla ”halk-sanningar” inte längre är relevanta. Hos oss har du möjlighet att uppdatera dig – både teoretisk och praktiskt!

 

Kontakta oss för mer information

    .NAMN (obligatoriskt)

    EPOST (obligatoriskt)

    MEDDELANDE